Maak de kippendijen schoon en kook de kippendijen ongeveer 10 minuten in de kippenbouillon.
Bbqsaus en coleslaw maken
Maak ondertussen de bbq saus en de coleslaw klaar. Het recept voor de zelfgemaakte bbq saus kun je vinden bij de ingrediëntenlijst. Meng voor de coleslaw de Yofresh, Griekse yoghurt, citroensap en de mosterd in een kom. Voeg vervolgens de geraspte wortel, rode of witte kool en de ui toe. Voeg eventueel ook wat fijngehakte peterselie toe en roer het door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Wil je toch een wat “nattere” coleslaw, voeg dan wat Yofresh of Griekse yoghurt toe. En dan naar smaak ook weer wat mosterd en peper en zout.
Haal nu de kippendijen uit de bouillon en laat ze afkoelen. Wanneer de kip afgekoeld is pluk je al het vlees in kleine stukjes. Dit kun je met je vingers doen of met twee vorken.
Verwarm de geplukte kip samen met de bbq-saus heel even in een klein pannetje, zodat de saus helemaal om de kip gaat zitten en lekker sappig wordt.
Verwarm de groente tortilla’s even in de magnetron of koekenpan.
Schep de pulled chicken op de tortilla’s en leg daarop wat van de coleslaw.
Vouw dicht en geniet van je pulled chicken wrap en zelfgemaakte bbq saus!
Heb je nog wat coleslaw en pulled chicken over? Lekker om de volgende dag op een broodje te doen!
Eet smakelijk!