Begin met het maken van de kippenbouillon, dan kan je die in ieder geval niet vergeten (zoals ik dus had ;). Snij de ui fijn en pers de knoflook. Verhit wat olie in een soeppan en fruit de ui en knoflook. Voeg dan de tomatenpuree, 1 eetlepel water en djahé toe, en roer even een paar minuten goed door. Kan snel aanbranden!
Dan doe je appelmoes, bouillon, tomatenblokjes en suiker in de soeppan erbij en laat je het ongeveer een kwartiertje op laag vuur staan. Na een minuut of 10 voeg je de wokgroenten en rijstmie toe.
Klop dan de eieren los en maak hier een omelet van, niet te dik. De omelet snijd je in reepjes en zet je even apart. De lente-uitjes snijd je in smalle ringetjes en zet je ook apart.
Meng dan de maïzena met twee eetlepels water en roer dit papje door de soep heen, zodat het wat dikker wordt.
Als de soep de gewenste dikte heeft (je kunt altijd wat meer maïzena of juist weer water toevoegen als je het te dik of dun vindt), breng je de soep op smaak met peper en zout.
Serveer de soep in kommen en doe in de kommen wat omelet reepjes en lente-uitjes.
Eet smakelijk!