Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg het bladerdeeg erop. Je kan het bladerdeeg ook op je aanrecht maken, maar uit ervaring weet ik dat het een gepriegel wordt om het op de bakplaat te krijgen ;).
Snijd nu het bladerdeeg vanaf de hoeken in. Niet helemaal doorsnijden, want in het midden komen de ingrediënten.
Schep nu een goede volle theelepel roomkaas in het midden en daarop een lepel jam en wat fruit.
Vouw nu de hoeken om en om naar het midden. Zo krijg je uiteindelijk een molenvormpje. Herhaal dit bij alle plakjes.
Als je alles gevouwen hebt, smeer je het deeg in met het losgeklopte ei. Daarna bestrooi je het met een beetje suiker of sprinkles. Allebei mag ook.
Zet ze voor 12 tot 15 minuten in de oven totdat ze goudbruin zijn. Blijf er wel bij, want elke oven is weer anders qua baktijd!
Geniet van dit lekkere zoete bladerdeeghapje met roomkaas, jam en vers fruit!
Ben je op zoek naar meer lekkere bakrecepten? Bekijk hier onze bakrecepten.