We gaan nu beginnen aan de kip pilav. Kook de rijst zoals het staat aangegeven op het pak.
Snijd de kipfilet in blokjes. Pel en snipper de ui en knoflook.
Verhit wat olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de uien en knoflook. Doe vervolgens de kipfilet en paprika erbij en bak de dit op hoog vuur gaar.
Voeg nu het sap van de perziken, de tomatenpuree, ketjap en sambal. Laat dit even een paar minuten sudderen. Vind je de saus wat te dik? Voeg dan een klein beetje water toe.
Snijd de perziken vervolgens in kleine stukjes en voeg dit als laatste toe en maak het gerecht af met cashewnoten en bosui.
De zoetzure komkommersalade is als het goed is nu ook afgekoeld. Serveer dit in een apart schaaltje op tafel.
Eet smakelijk en geniet van deze heerlijke kip pilav met zoetzure komkommersalade!
Wil je nog een lekker rijstgerecht maken? Maak dan deze kip tandoori zonder pakjes en zakjes !