Het is handig de pasta van tevoren te koken, zodat deze goed af kan koelen. Spoel goed af met koud water zodat de pasta niet gaat plakken.
Snijd de tomaatjes, lente-ui, feta en gerookte kip in stukjes.
Wanneer de pasta goed afgekoeld is, meng je er pesto naar smaak door heen. Wil je niet dat de pesto overheerst, begin je met twee eetlepels, vind je de smaak juist lekker doe je er wat meer door.
Nu meng je de gesneden ingrediënten en de olijven met de pasta. Voeg daarna voorzichtig de veldsla toe, zodat deze niet breekt. Strooi wat waterkers en zwarte peper over de salade heen.
Je kunt deze salade een dag van tevoren bereiden. De veldsla voeg je dan toe voor dat je de salade gaat eten. Dit kun je ook met de lente-ui doen; deze smaak kan overheersen als je het een nacht laat staan.
Geniet van deze heerlijke pastasalade met veldsla en gerookte kip!
Ben benieuwd naar het recept van de pesto 😀 Heerlijk ziet dit eruit hoor 😉 #watertanden
Ben benieuwd naar het recept van de pesto 😀 Heerlijk ziet dit eruit hoor 😉 #watertanden